Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Нормування
Рубрики
--> Нормування
Рубрика
Назва:
Нормування
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки круп'яних культур та шроти у технології хліба: монографія
ПрофКнига, 2018 г.
ISBN 978-966-97641-4-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні положення визначення економічних норм і нормативів на виробництво продуктів борошномель...
Серія:
Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2011 г.
ISBN 978-617-613-003-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промис...
Серія:
Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012 г.
ISBN 978-617-613-012-3
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні положення та норми витрат праці на виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промис...
Серія:
Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2018 г.
ISBN 978-966-8785-94-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Мікробіологія галузі: зерно і продукти його переробки: навч. посіб.
Сочінський, 2014 г.
ISBN 978-966-304-085-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Оборудование для производства муки и крупы: Справочник
Профессия, 2000 г.
ISBN 5-939130-02-X
Недоступно
0 из 1
Книга
Заплетников Игорь Николаевич
Объемные дозаторы круп зерновых культур: монография
Донец. нац. ун-т экон. и торговли им. М. Туган-Барановского, 2010 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Чеботарев О. Н.
Технология муки, крупы и комбикормов: Учебное пособие для студ. вузов
Серія:
Технология пищевых производств
ИКЦ МарТ, ИЦ "МарТ", 2004 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Технологічне обладнання борошномельних і круп'яних підприємств: підруч. для студентів вищ. навч. закл. галузей знань "Механічна інженерія" і "Виробництво і технології" спец....
Олді-Плюс, 2018 г.
ISBN 978-966-289-188-1