Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: М'ясопереробна промисловість
Рубрики
--> М'ясопереробна промисловість
Рубрика
Назва:
М'ясопереробна промисловість
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 2
Книга
Журба Інна Олександрівна
Дослідження стану виробництва продукції на підприємствах м'ясної промисловості
ЧДТУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Метрологія, стандартизація і сертифікація: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" заоч. форми...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Заремба Павел Александрович
Стратегия стабилизации и развития предприятий мясоперерабатывающей промышленности: [монография]
Ин-т экономики пром-сти НАН Украины, 2007 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Теплозабезпечення підприємств галузі: Метод. вказ. до викон. розрахун. роботи з дисц. для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній