Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Воробець, Марія Михайлівна
К списку авторов
Воробець, Марія Михайлівна
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Воробець Марія Михайлівна
Вплив фінішної хімічної обробки на формування і властивості поруватого кремнію та кадмій телуриду: автореф. дис. ... канд. хім. наук, 02.00.04
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Воробець Марія Михайлівна
Вплив фінішної хімічної обробки на формування і властивості поруватого кремнію та кадмій телуриду: автореф. дис. ... канд. хім. наук, 02.00.04
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Книга
Воробець, Марія Михайлівна
Джерела забруднення довкілля: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2012 г.
ISBN відсутній
Воробець, Марія Михайлівна
Джерела забруднення довкілля: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Екологічна стандартизація і сертифікація та природоохоронні технології: метод. рекоменд. до лаборатор. робіт
Чернів. нац. ун-т, 2012 г.
ISBN відсутній
Екологічна стандартизація і сертифікація та природоохоронні технології: метод. рекоменд. до лаборатор. робіт
Чернів. нац. ун-т, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посіб.
ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посіб.
ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0
Книга
Воробець, Марія Михайлівна
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2017 г.
ISBN відсутній
Воробець, Марія Михайлівна
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2017 г.
ISBN відсутній
Книга
Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019 г.
ISBN відсутній
Аналіз природних об'єктів і продуктів харчування: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Хімія смаку, кольору та запаху: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Хімія смаку, кольору та запаху: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021 г.
ISBN відсутній
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчові технології особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Харчові технології особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Інструментальні методи аналізу харчової продукції: навч.-метод. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Інструментальні методи аналізу харчової продукції: навч.-метод. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Органолептичний аналіз харчових продуктів: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Органолептичний аналіз харчових продуктів: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022 г.
ISBN відсутній
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022 г.
ISBN відсутній