Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,
К списку авторов
Нац. ун-т харч. технологій,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Соломчук, Людмила Миколаївна
Інтегровані корпоративні формування за участю м'ясопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Соломчук, Людмила Миколаївна
Інтегровані корпоративні формування за участю м'ясопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Захарченко, Тетяна Миколаївна
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної під...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Захарченко, Тетяна Миколаївна
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної під...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Підлісний, Віталій Володимирович
Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Підлісний, Віталій Володимирович
Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Юрчишена, Людмила Вікторівна
Управління формуванням виробничих запасів підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Юрчишена, Людмила Вікторівна
Управління формуванням виробничих запасів підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Куєвда, Юлія Валеріївна
Автоматизована система взаємозв'язаного робастного керування турбоагрегатом в умовах невизначеності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Куєвда, Юлія Валеріївна
Автоматизована система взаємозв'язаного робастного керування турбоагрегатом в умовах невизначеності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Андрусяк, Ірина Ігорівна
Активізація діяльності підприємств харчової промисловості шляхом удосконалення механізму регулюв...: 08.00.04, автореф. дис. … канд. екон. наук
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Андрусяк, Ірина Ігорівна
Активізація діяльності підприємств харчової промисловості шляхом удосконалення механізму регулюв...: 08.00.04, автореф. дис. … канд. екон. наук
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Голенко, Ірина Львівна
Вплив зольності на характер вигоряння енергетичного вугілля в топках котлоагрегатів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Голенко, Ірина Львівна
Вплив зольності на характер вигоряння енергетичного вугілля в топках котлоагрегатів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Сілакова, Ганна Віталіївна
Джерела інвестиційної діяльності та формування їх структури на підприємствах кондитерської проми...: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Сілакова, Ганна Віталіївна
Джерела інвестиційної діяльності та формування їх структури на підприємствах кондитерської проми...: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Змієвський, Юрій Григорович
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Змієвський, Юрій Григорович
Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Костіков, Микола Павлович
Інформаційна технологія підтримки процесу навчання граматики іноземної мови у ВНЗ: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Костіков, Микола Павлович
Інформаційна технологія підтримки процесу навчання граматики іноземної мови у ВНЗ: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Фалько, Олександр Леонідович
Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Фалько, Олександр Леонідович
Наукове обґрунтування процесу фракціонування рослинної сировини: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Замура Світлана Анатоліївна
Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реаг...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Замура Світлана Анатоліївна
Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реаг...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бібік, Дмитро Віталійович
Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Бібік, Дмитро Віталійович
Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шульга, Оксана Сергіївна
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Шульга, Оксана Сергіївна
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Лявинець, Георгій Михайлович
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Лявинець, Георгій Михайлович
Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Дугіна, Катерина Валентинівна
Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Дугіна, Катерина Валентинівна
Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Карпик, Галина Вікторівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами: 05.18.01, автореф. дис. … канд. техн. наук
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Карпик, Галина Вікторівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами: 05.18.01, автореф. дис. … канд. техн. наук
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Книга
XXIV Міжнародний Колоквіум Інституту CEDIMES, Київ (Україна). Загальна тема "Продовольча безпека:...: збірник тез доповідей, 28 жовтня 2013 р. - 3 листопада 2013 р.
XXIV Colloque Fédérateur de l’Institut CEDIMES Kiev (Ukraine). Thème général "La sécurité alimentaire: ses dimensions économique, gestionnaire, géopolitique, environnementale et culturelle" XXIV International Colloquium of Institute CEDIMES, Kyiv (Ukraine). Colloquium general subject "Food security: economical, managerial, geopolitical, environmental and cultural dimensions"
НУХТ, 2013 г.
ISBN 978-966-612-147-2
XXIV Міжнародний Колоквіум Інституту CEDIMES, Київ (Україна). Загальна тема "Продовольча безпека:...: збірник тез доповідей, 28 жовтня 2013 р. - 3 листопада 2013 р.
XXIV Colloque Fédérateur de l’Institut CEDIMES Kiev (Ukraine). Thème général "La sécurité alimentaire: ses dimensions économique, gestionnaire, géopolitique, environnementale et culturelle" XXIV International Colloquium of Institute CEDIMES, Kyiv (Ukraine). Colloquium general subject "Food security: economical, managerial, geopolitical, environmental and cultural dimensions"
НУХТ, 2013 г.
ISBN 978-966-612-147-2