Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Харьк. гос. ун-т питания и торговли,
К списку авторов
Харьк. гос. ун-т питания и торговли,
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Черевко Александр Иванович
Прогрессивные процессы концентрирования нетрадиционного плодоовощного сырья: монография
ХГУПТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Нет экз.
Багатотомне видання
Реология в процессах производства пищевых продуктов: учеб. пособие, в 2 ч.
ХГУПТ, 2012 г.
ISBN 978-966-405-275-4
Недоступно
0 из 1
Книга
Рыбин, Олег Николаевич
Математика: учеб. пособие для подготов. фак. высших учеб. заведений
Лидер, 2014 г.
ISBN 978-966-2732-10-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Математическое моделирование нестационарных колебаний элементов конструкций: монография
Лидер, 2014 г.
ISBN 978-966-2732-14-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Крио- и механохимия в пищевых технологиях: монография
Серія:
Новое в пищевых технологиях и инновации в здоровом питании
Факт, 2015 г.
ISBN 978-966-637-805-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Дейниченко, Григорий Викторович
Ресурсосберегающие технологии ультрафильтрационного концентрирования белково-углеводного молочног...: монография
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-908-8