Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок-четвер – з 9.00 до 19.00, субота-неділя – з 10.00 до 18.00.
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Іванов, С. В.
К списку авторов
Іванов, С. В.
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Проблеми і перспективи розвитку фінансів, обліку і маркетингу в сучасному середовищі: Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студ., 25-26 жовтня 2012 р.
НУХТ, 2012 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Актуальні проблеми економічного та соціального розвитку підприємств харчової промисловості: Всеукр. наук.-практ. конф., 24-25 квітня 2014 р., [програма і матеріали]
НУХТ, 2014 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика: II Всеукр. наук.-практ. конф. мол. вчених і студ., 13-14 листопада 2014 р.
НУХТ, 2014 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Актуальні проблеми хімії і хімічної технології: Всеукр. наук.-практ. конф., 20-21 листопада 2014 р., м. Київ
НУХТ, 2014 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Стан та перспективи розвитку кредитної кооперації: методичні рекомендації
ПУЕТ, 2018 г.
ISBN 978-966-184-301-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Створення соціальних підприємств та соціальних кооперативів як шлях до інклюзивної економіки: наук.-метод. рек.
[б.в.], 2018 г.
ISBN 978-966-02-8543-9
Нет экз.
Стаття
Іванов, С. В.
Європейський дослідницький простір та Україна: проблеми і перспективи інтеграції
б.г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Інноваційні технології виробництва харчової продукції масового споживання: монографія
Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі, 2011 г.
ISBN 978-966-405-229-7