Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сачко, Анастасія Валеріївна
К списку авторов
Сачко, Анастасія Валеріївна
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Кондратьєва, Ірина Володимирівна
Екологічна паспортизація підприємств та територій: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2012 г.
ISBN відсутній
Кондратьєва, Ірина Володимирівна
Екологічна паспортизація підприємств та територій: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Сачко, Анастасія Валеріївна
Хіміко-аналітична експертиза об'єктів довкілля, сировини та харчових продуктів: метод. рек. до лаборатор. робіт
ЧНУ, 2012 г.
ISBN відсутній
Сачко, Анастасія Валеріївна
Хіміко-аналітична експертиза об'єктів довкілля, сировини та харчових продуктів: метод. рек. до лаборатор. робіт
ЧНУ, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посіб.
ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів: навч. посіб.
ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0
Книга
Сачко, Анастасія Валеріївна
Оптичні методи аналізу: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2016 г.
ISBN відсутній
Сачко, Анастасія Валеріївна
Оптичні методи аналізу: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2016 г.
ISBN відсутній
Книга
Воробець, Марія Михайлівна
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2017 г.
ISBN відсутній
Воробець, Марія Михайлівна
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2017 г.
ISBN відсутній
Книга
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021 г.
ISBN відсутній
Стандартизація, сертифікація, метрологія та управління якістю: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчові технології особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Харчові технології особливості виготовлення та оцінка якості м'ясо-молочної продукції: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Інструментальні методи аналізу харчової продукції: навч.-метод. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Інструментальні методи аналізу харчової продукції: навч.-метод. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Органолептичний аналіз харчових продуктів: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Органолептичний аналіз харчових продуктів: метод. рек. до лаб. робіт
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023 г.
ISBN 978-966-423-787-8
Харчові технології: особливості виготовлення й оцінка якості рослинних жирів та цукру: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023 г.
ISBN 978-966-423-787-8