Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Костенко, В. І.
К списку авторов
Костенко, В. І.
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Костенко В. І.
Основи електроніки і перетворювальної техніки: Навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. що навчаються за напрямами "Інженерна механіка", "Гірництво", "Металургія"
ДонНТУ, 2002 г.
ISBN 966-7907-10-4
Недоступно
0 из 1
Книга
Т. 2: Наукове забезпечення сталого розвитку сільського господарства в Лісостепу України
2003 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Теорія і практика нормованої годівлі великої рогатої худоби: [монографія]
Рута, 2012 г.
ISBN 978-617-581-117-7
Недоступно
0 из 2
Книга
Норми, орієнтовані раціони та практичні поради з годівлі великої рогатої худоби: навч. посіб. для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.090102 "Технологія виробництва і...
Рута, 2013 г.
ISBN 978-617-581-205-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Костенко, В. І.
Технологія виробництва молока і яловичини: підруч. для підготовки фахівців ОС "Бакалавр" спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у ВНЗ II-IV рівнів...
Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-617-7507-87-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Костенко, В. І.
Технологічні ознаки розвитку вим'я у молочних корів: монографія
[б.в.], 2018 г.
ISBN 978-617-7375-01-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Костенко, В. І.
Фізіологія лактації: підруч. для підготовки фахівців ОС "Магістр" за спец. 204 - технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Ямчинський О. В., 2022 г.
ISBN 978-617-8184-85-8
Недоступно
0 из 1
Книга
Костенко, В. І.
Формування м'ясної продуктивності та якість яловичини за маломолочного вирощування телят: монографія
Ямчинський О. В., 2021 г.
ISBN 978-617-7986-80-4