Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Сімахіна, Галина Олександрівна
К списку авторов
Сімахіна, Галина Олександрівна
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм: Метод. вказів. до вивч. дисц. для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека: монографія
Сталь, 2019 г.
ISBN 978-617-676-150-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження: монографія
Нац. ун-т харч. технологій, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-732-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Кріоушкодження та кріозахист у холодових технологіях
Сталь, 2022 г.
ISBN 978-617-676-186-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю: Метод. вказівки до вивч. дисц. для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Сімахіна Галина Олександрівна
Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів: монографія
Сталь, 2011 г.
ISBN 978-966-1555-73-9
Недоступно
0 из 1
Книга
Нові продукти для раціонів військовослужбовців: монографія
Сталь, 2017 г.
ISBN 978-617-676-112-9
Недоступно
0 из 1
Книга
Сімахіна, Галина Олександрівна
Основи валеології. Оздоровчі аспекти харчування: підручник
Сталь, 2020 г.
ISBN 978-617-676-163-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Основи фізіології і гігієни харчування: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студентів технологічних спеціальностей денної та заочної форм...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній