Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Куц, Анатолій Михайлович
К списку авторов
Куц, Анатолій Михайлович
Сортувати за:
заглавию
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Методи контролю харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" ден. та заоч. форм навч. та...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Облік і звітність, технологічні розрахунки у виноробстві: Метод. вказівки до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних вир-во і виноробства"...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Облік і звітність, технологічні розрахунки спиртового і лікеро-горілчаного виробництва: Метод. вказівки до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091704 "Технологія бродильних...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. конт. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв"...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
НТУ "ХПІ", 2010 г.
ISBN 978-966-593-825-5
Недоступно
0 из 1
Книга
Домарецький Віталій Афанасійович
Біологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій: монографія
Фенікс, 2011 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Харчова та санітарна токсикологія: навч. посіб.
Олді-Плюс, 2020 г.
ISBN 978-966-289-383-0