Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок-четвер – з 9.00 до 19.00, субота-неділя – з 10.00 до 18.00.
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Сирохман, Іван Васильович

К списку авторов

Сирохман, Іван Васильович

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | вперед >>
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини
Недоступно
 0 из 2
Книга
Пономарьов Петро Хомович
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини: Навч. посіб.
Лібра, 1999 г.
ISBN 966-7035-31-X


Товарознавство продовольчих товарів
Недоступно
 0 из 3
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для вищ. навч. закл.
Лібра, 2000 г.
ISBN відсутній


Товарознавство молочних та яєчних товарів
Недоступно
 0 из 2
Книга
Рудавська Ганна Богданівна
Товарознавство молочних та яєчних товарів: Підручник для студ. вузів
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-94-X


Товарознавство продовольчих товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для студ. вузів
Лібра, 2002 г.
ISBN відсутній


Товарознавство продовольчих товарів
Недоступно
 0 из 2
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: Підручник для студентів економічних спеціальностей торговельних вищих навчальних закладів
Лібра, 2003 г.
ISBN відсутній


Товарознавство смакових товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство смакових товарів: Підручник для студ. вузів
Вид-во Львівської комерційної академії, 2003 г.
ISBN 966-7478-83-1


Товарознавство пакувальних матеріалів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Завгородня Валентина Михайлівна
Товарознавство пакувальних матеріалів: Навчальний посібник
Вид-во Львівської комерційної академії, 2004 г.
ISBN 966-7478-99-8


Товарознавство продовольчих товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: підручник для студентів ВНЗів
Лібра, 2007 г.
ISBN відсутній


Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських вир...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова Тетяна Михайлівна
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських вир...: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній


Товарознавство продовольчих товарів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: підручник для студентів ВНЗів
Лібра, 2008 г.
ISBN відсутній


Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман Іван Васильович
Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній


Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман Іван Васильович
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN 978-966-1537-78-0


Управління якістю
Недоступно
 0 из 1
Книга

Управління якістю: навч. посіб.
Растр-7, 2015 г.
ISBN 978-617-7045-69-3


Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів: навч. посіб.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN 978-617-602-149-0


Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини: монографія
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-286-0


Сучасні досягнення харчової науки
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Сучасні досягнення харчової науки: навч. посіб.
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-68-3


Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2


Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Бодак, Михайло Петрович
Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN 978-617-602-223-7


Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення)
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2


Управління якістю та безпечністю харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2023