Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сирохман, Іван Васильович
К списку авторов
Сирохман, Іван Васильович
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Пономарьов Петро Хомович
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини: Навч. посіб.
Лібра, 1999 г.
ISBN 966-7035-31-X
Пономарьов Петро Хомович
Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини: Навч. посіб.
Лібра, 1999 г.
ISBN 966-7035-31-X
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для вищ. навч. закл.
Лібра, 2000 г.
ISBN відсутній
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для вищ. навч. закл.
Лібра, 2000 г.
ISBN відсутній
Книга
Рудавська Ганна Богданівна
Товарознавство молочних та яєчних товарів: Підручник для студ. вузів
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-94-X
Рудавська Ганна Богданівна
Товарознавство молочних та яєчних товарів: Підручник для студ. вузів
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-94-X
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для студ. вузів
Лібра, 2002 г.
ISBN відсутній
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: Підруч. для студ. вузів
Лібра, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: Підручник для студентів економічних спеціальностей торговельних вищих навчальних закладів
Лібра, 2003 г.
ISBN відсутній
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: Підручник для студентів економічних спеціальностей торговельних вищих навчальних закладів
Лібра, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство смакових товарів: Підручник для студ. вузів
Вид-во Львівської комерційної академії, 2003 г.
ISBN 966-7478-83-1
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство смакових товарів: Підручник для студ. вузів
Вид-во Львівської комерційної академії, 2003 г.
ISBN 966-7478-83-1
Книга
Завгородня Валентина Михайлівна
Товарознавство пакувальних матеріалів: Навчальний посібник
Вид-во Львівської комерційної академії, 2004 г.
ISBN 966-7478-99-8
Завгородня Валентина Михайлівна
Товарознавство пакувальних матеріалів: Навчальний посібник
Вид-во Львівської комерційної академії, 2004 г.
ISBN 966-7478-99-8
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: підручник для студентів ВНЗів
Лібра, 2007 г.
ISBN відсутній
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: підручник для студентів ВНЗів
Лібра, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Лозова Тетяна Михайлівна
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських вир...: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Лозова Тетяна Михайлівна
Наукові основи формування споживних властивостей і зберігання якості борошняних кондитерських вир...: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: підручник для студентів ВНЗів
Лібра, 2008 г.
ISBN відсутній
Сирохман Іван Васильович
Товарознавство продовольчих товарів: підручник для студентів ВНЗів
Лібра, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман Іван Васильович
Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній
Сирохман Іван Васильович
Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN відсутній
Книга
Сирохман Іван Васильович
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN 978-966-1537-78-0
Сирохман Іван Васильович
Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів: монографія
Вид-во Львівської комерційної академії, 2010 г.
ISBN 978-966-1537-78-0
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів: навч. посіб.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN 978-617-602-149-0
Сирохман, Іван Васильович
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів: навч. посіб.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN 978-617-602-149-0
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини: монографія
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-286-0
Сирохман, Іван Васильович
Поліпшення споживчих властивостей і асортименту печива з використанням нетрадиційної сировини: монографія
ПУЕТ, 2017 г.
ISBN 978-966-184-286-0
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Сучасні досягнення харчової науки: навч. посіб.
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-68-3
Сирохман, Іван Васильович
Сучасні досягнення харчової науки: навч. посіб.
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-68-3
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі: підручник
Растр-7, 2018 г.
ISBN 978-617-7497-78-2
Книга
Бодак, Михайло Петрович
Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN 978-617-602-223-7
Бодак, Михайло Петрович
Холодильна технологія та технічні засоби її забезпечення: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2018 г.
ISBN 978-617-602-223-7
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2
Сирохман, Іван Васильович
Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення): підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019 г.
ISBN 978-617-602-257-2
Книга
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1
Лозова, Тетяна Михайлівна
Управління якістю та безпечністю харчових продуктів: підручник
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-270-1