Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Борук, Сергій Дмитрович
К списку авторов
Борук, Сергій Дмитрович
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Вінклер Ігор Аронович
Фізична та колоїдна хімія: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2009 г.
ISBN відсутній
Вінклер Ігор Аронович
Фізична та колоїдна хімія: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Вступ до фаху (Екологія для студентів хімічних факультетів): навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2009 г.
ISBN відсутній
Вступ до фаху (Екологія для студентів хімічних факультетів): навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Методика розв'язування задач із колоїдної хімії: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2010 г.
ISBN відсутній
Методика розв'язування задач із колоїдної хімії: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т, 2010 г.
ISBN відсутній
Книга
Екологія: вступ до спеціальності: метод. вказівки до практ. занять
Чернів. нац. ун-т, 2011 г.
ISBN відсутній
Екологія: вступ до спеціальності: метод. вказівки до практ. занять
Чернів. нац. ун-т, 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Борук, Сергій Дмитрович
Розвиток наукових основ створення екологічно прийнятних дисперсних палив для енергогенеруючих під...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 21.06.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Борук, Сергій Дмитрович
Розвиток наукових основ створення екологічно прийнятних дисперсних палив для енергогенеруючих під...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 21.06.01
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Книга
Хімія смаку, кольору та запаху: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Хімія смаку, кольору та запаху: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN відсутній
Книга
Наукові основи харчових технологій: навч.-метод. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021 г.
ISBN відсутній
Наукові основи харчових технологій: навч.-метод. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021 г.
ISBN відсутній