Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Черевко, Олександр Іванович
К списку авторов
Черевко, Олександр Іванович
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Книга
Дейниченко Григорій Вікторович
Дипломне проектування: Навч. посібник для студентів ВНЗ
Вид-во СНУ ім. В. Даля, 2004 г.
ISBN 966-590-507-4
Дейниченко Григорій Вікторович
Дипломне проектування: Навч. посібник для студентів ВНЗ
Вид-во СНУ ім. В. Даля, 2004 г.
ISBN 966-590-507-4
Книга
Черевко Олександр Іванович
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб.
Університетська книга, 2009 г.
ISBN відсутній
Черевко Олександр Іванович
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб.
Університетська книга, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб.
Університетська книга, 2012 г.
ISBN 978-966-680-583-9
Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб.
Університетська книга, 2012 г.
ISBN 978-966-680-583-9
Багатотомне видання
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини: монографія, у 3 ч.
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN відсутній
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини: монографія, у 3 ч.
ХДУХТ, 2012 г.
ISBN відсутній
Книга
Ч. 2: Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
2012 г.
ISBN 978-966-405-273-0
Ч. 2: Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
2012 г.
ISBN 978-966-405-273-0
Книга
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2014 г.
ISBN 978-966-680-724-6
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб., для студентів вищ. навч. закл.
Університетська книга, 2014 г.
ISBN 978-966-680-724-6
Книга
Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-583-9
Методи контролю якості харчової продукції: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-583-9
Книга
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-724-6
Управління якістю кулінарної продукції лікувального та дієтичного харчування: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-724-6
Книга
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб.
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-404-7
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб.
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-404-7
Книга
Черевко, Олександр Іванович
Процеси і апарати харчових виробництв: підручник
Світ Книг, 2015 г.
ISBN 978-9662678-15-4
Черевко, Олександр Іванович
Процеси і апарати харчових виробництв: підручник
Світ Книг, 2015 г.
ISBN 978-9662678-15-4
Книга
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-893-7
Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії: колективна монографія
Факт, 2019 г.
ISBN 978-966-637-893-7