Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Бібліотечка овочівника
К списку серий
Бібліотечка овочівника
Видавництво:
Вища школа
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Слєпцов Юрій Віталійович
Перець, баклажан, фізаліс: Поради, як зібрати високий урожай плодів, рецепти консервування, соління та приготування страв
Серія:
Бібліотечка овочівника
Вища школа, 2004 г.
ISBN 966-642-000-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Барабаш Орест Юліанович
Столові коренеплоди: Поради, як зібрати високий урожай коренеплодів, рецепти консервування, соління та приготування страв
Серія:
Бібліотечка овочівника
Вища школа, 2003 г.
ISBN 966-642-000-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Барабаш Орест Юліанович
Капустяні культури: поради, як зібрати високий урожай капусти, рецепти консервування, соління та приготування страв
Серія:
Бібліотечка овочівника
Вища школа, 2006 г.
ISBN 966-642-149-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Барабаш Орест Юліанович
Бобові овочеві культури і кукурудза: поради, як зібрати високий урожай бобових і кукурудзи, рецепти зберігання їх та приготування страв
Серія:
Бібліотечка овочівника
Вища школа, 2006 г.
ISBN 966-642-329-4
Недоступно
0 из 1
Книга
Барабаш Орест Юліанович
Зеленні овочеві культури: поради, як зібрати високий урожай зеленних, рецепти зберігання їх та приготування страв
Серія:
Бібліотечка овочівника
Вища школа, 2006 г.
ISBN 966-642-328-6