Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Підручники, посібники
Рубрики
--> Ресторанне господарство
----> Підручники, посібники
Друк списку
--> Ресторанне господарство
----> Підручники, посібники
Рубрика
- Назва:
- Підручники, посібники
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Семідоцька Вікторія Анатоліївна
Англійська мова менеджменту готельно-ресторанного бізнесу: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2007 г.
ISBN 966-629-301-3
Семідоцька Вікторія Анатоліївна
Англійська мова менеджменту готельно-ресторанного бізнесу: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2007 г.
ISBN 966-629-301-3
Книга
Извекова Валентина Гавриловна
Бармен, официант: Учебное пособие
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947983-70-2
Извекова Валентина Гавриловна
Бармен, официант: Учебное пособие
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947983-70-2
Книга
Зубар Надія Миколаївна
Логістика у ресторанному господарстві: навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 г.
ISBN відсутній
Зубар Надія Миколаївна
Логістика у ресторанному господарстві: навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Топольник Віра Григорівна
Методи системного аналізу в ресторанному господарстві: навч. посібник для студентів ВНЗів
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Топольник Віра Григорівна
Методи системного аналізу в ресторанному господарстві: навч. посібник для студентів ВНЗів
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Антонова Валерія Анатоліївна
Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства: навчальний посібник для студентів ВНЗів освіти I-II рівнів акредитації спец. 5.091711 "Технологія...
ДонНУЕТ, 2008 г.
ISBN відсутній
Антонова Валерія Анатоліївна
Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства: навчальний посібник для студентів ВНЗів освіти I-II рівнів акредитації спец. 5.091711 "Технологія...
ДонНУЕТ, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Архіпов Віктор Віталійович
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства: навчальний посібник для студентів ВНЗів
Центр учбової літератури, 2009 г.
ISBN відсутній
Архіпов Віктор Віталійович
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства: навчальний посібник для студентів ВНЗів
Центр учбової літератури, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Мазаракі Анатолій Антонович
Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства: Підручник для ВУЗів
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 г.
ISBN 966-629-176-2
Мазаракі Анатолій Антонович
Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства: Підручник для ВУЗів
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 г.
ISBN 966-629-176-2
Книга
Основи ресторанної справи: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN 978-966-423-581-2
Основи ресторанної справи: навч. посіб.
Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2020 г.
ISBN 978-966-423-581-2
Книга
Ростовський, Володимир Сергійович
Помічник кухаря: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-2781-49-6
Ростовський, Володимир Сергійович
Помічник кухаря: навч. посіб.
Кондор, 2015 г.
ISBN 978-966-2781-49-6
Книга
Архіпов, Віктор Віталійович
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навчальний посібник
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-414-7
Архіпов, Віктор Віталійович
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навчальний посібник
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-414-7
Книга
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика): підручник
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-162-7
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика): підручник
Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-162-7
Книга
Томащук Тамара Вікторівна
Світова індустрія гостинності: навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 г.
ISBN 966-629-350-1
Томащук Тамара Вікторівна
Світова індустрія гостинності: навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 г.
ISBN 966-629-350-1
Книга
Белошапка Марина Ивановна
Технология ресторанного обслуживания: Учебное пособие для образоват. учреждений нач. проф. образования
ISBN 5-7695-1343-8
Белошапка Марина Ивановна
Технология ресторанного обслуживания: Учебное пособие для образоват. учреждений нач. проф. образования
Серія: Профессиональное образование
ИЦ "Академия", 2004 г.ISBN 5-7695-1343-8
Книга
Агафонова Людмила Григорівна
Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання: Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Знання України, 2006 г.
ISBN 966-7999-44-0
Агафонова Людмила Григорівна
Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання: Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
Знання України, 2006 г.
ISBN 966-7999-44-0
Книга
Топольник Віра Григорівна
Управління якістю продукції ресторанного господарства: навч. посіб. для студентів вищих навч. закладів
ДонНУЕТ, 2007 г.
ISBN відсутній
Топольник Віра Григорівна
Управління якістю продукції ресторанного господарства: навч. посіб. для студентів вищих навч. закладів
ДонНУЕТ, 2007 г.
ISBN відсутній