Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Виробництво
Рубрики
--> Виробництво
Рубрика
Назва:
Виробництво
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2016 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Жири у виробництві харчової продукції: монографія
Університетська книга, 2018 г.
ISBN 978-966-680-782-6
Недоступно
0 из 1
Книга
Купажування олій: [монографія]
Аграрна наука, 2014 г.
ISBN 978-966-540-363-0
Недоступно
0 из 1
Книга
Черевко Олександр Іванович
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб.
Університетська книга, 2009 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Методичні вказівки до технологічних розрахунків з дисципліни "Технологія галузі", курсового та ди...
НТУ "ХПІ", 2012 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 1
Книга
Петік, Павло Федорович
Нейтралізація жирів у системі полярних розчинників: розробка технології, переробка вторинних прод...
Аграрна наука, 2017 г.
ISBN 978-966-540-461-3
Недоступно
0 из 2
Книга
Дмитриченко Михаил Иванович
Товароведение и экспертиза пищевых жиров, молока и молочных продуктов: Учебное пособие для студ. вузов
Серія:
Учебное пособие
Питер, 2004 г.
ISBN 5-947236-80-X
Недоступно
0 из 2
Книга
Товарознавство харчових жирів: (Рослинні олії, тваринні топленні жири, маргаринова продукція): Опорний конспект лекцій
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN відсутній
Недоступно
0 из 2
Книга
Тищенко Євгенія Василівна
Товарознавство харчових жирів: Підруч. для студ. вузів
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-39-7
Недоступно
0 из 1
Книга
Тищенко Євгенія Василівна
Харчові жири: підруч. для студентів ВНЗ
Серія:
Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 г.
ISBN 978-966-629-623-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Тищенко Євгенія Василівна
Харчові жири: Підручник
Серія:
Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 г.
ISBN 966-629-151-7