Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Модифікування
Рубрики
--> Модифікування
Друк списку
--> Модифікування
Рубрика
- Назва:
- Модифікування
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Fats and oils in industry of nutrition: monograph
Sumy Nat. Agrarian Univ., 2018 г.
ISBN 978-617-593-056-4
Fats and oils in industry of nutrition: monograph
Sumy Nat. Agrarian Univ., 2018 г.
ISBN 978-617-593-056-4
Книга
Муштрук, Михайло Михайлович
Глибинна переробка жирів у біопродукти: монографія
Компринт, 2017 г.
ISBN 978-966-929-484-5
Муштрук, Михайло Михайлович
Глибинна переробка жирів у біопродукти: монографія
Компринт, 2017 г.
ISBN 978-966-929-484-5
Книга
Петік, Павло Федорович
Лужна нейтралізація жирів у системі полярних розчинників: [монографія]
Аграрна наука, 2015 г.
ISBN 978-966-540-413-2
Петік, Павло Федорович
Лужна нейтралізація жирів у системі полярних розчинників: [монографія]
Аграрна наука, 2015 г.
ISBN 978-966-540-413-2
Книга
Методи визначення нешкідливості харчових продуктів: Метод. вказ. до викон. лаборат. робіт для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Методи визначення нешкідливості харчових продуктів: Метод. вказ. до викон. лаборат. робіт для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Мікробіологія продуктів переробки жирів: Метод. вказівки до вивч. дисц. та викон. контрол. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Мікробіологія продуктів переробки жирів: Метод. вказівки до вивч. дисц. та викон. контрол. робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія жирів та жирозамінників" напряму 0917 "Харчова...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Петік, Павло Федорович
Нейтралізація жирів у системі полярних розчинників: розробка технології, переробка вторинних прод...
Аграрна наука, 2017 г.
ISBN 978-966-540-461-3
Петік, Павло Федорович
Нейтралізація жирів у системі полярних розчинників: розробка технології, переробка вторинних прод...
Аграрна наука, 2017 г.
ISBN 978-966-540-461-3
Книга
Большаков Геннадий Федорович
Оптические методы определения загрязненности жидких сред
Наука, 1984 г.
ISBN відсутній
Большаков Геннадий Федорович
Оптические методы определения загрязненности жидких сред
Наука, 1984 г.
ISBN відсутній
Книга
Правила безпеки у виробництві гідрованих жирів: Державний нормативний акт про охорону праці
Основа, 1998 г.
ISBN відсутній
Правила безпеки у виробництві гідрованих жирів: Державний нормативний акт про охорону праці
Основа, 1998 г.
ISBN відсутній
Книга
Проектування підприємств галузі з основами САПР: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів та жирозмінників" напряму 6.091700...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Проектування підприємств галузі з основами САПР: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091705 "Технологія жирів та жирозмінників" напряму 6.091700...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Шиков Александр Николаевич
Растительные масла и масляные экстракты: технология, стандартизация, свойства
ИД "Русский врач", 2004 г.
ISBN 5-7724-0073-8
Шиков Александр Николаевич
Растительные масла и масляные экстракты: технология, стандартизация, свойства
ИД "Русский врач", 2004 г.
ISBN 5-7724-0073-8
Книга
Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія ж...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Робоча програма ознайомлювальної практики студентів II курсу спеціальності 6.091700 "Технологія ж...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Робоча програма технологічної практики: Студ. III курсу спец. 6.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Робоча програма технологічної практики: Студ. III курсу спец. 6.091705 "Технологія жирів і жирозамінників" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Технологія модифікованих жирів: навч. посіб. для студ. спец. 7.05170102 "Технологія жирів і жирозамінників"
Підручник НТУ "ХПІ", 2012 г.
ISBN 978-966-2426-56-4
Технологія модифікованих жирів: навч. посіб. для студ. спец. 7.05170102 "Технологія жирів і жирозамінників"
Підручник НТУ "ХПІ", 2012 г.
ISBN 978-966-2426-56-4
Книга
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Жирові продукти": Завдання для самостійної роботи для студентів спец. 6.050301, 6. 050302, 6.050303
Вид-во ЛКА, 2004 г.
ISBN відсутній
Товарознавство продовольчих товарів. Розділ "Жирові продукти": Завдання для самостійної роботи для студентів спец. 6.050301, 6. 050302, 6.050303
Вид-во ЛКА, 2004 г.
ISBN відсутній