Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мікробіологія харчових виробництв
Мікробіологія харчових виробництв
Книга
Автор:
Мікробіологія харчових виробництв : навч. посіб.
Видавництво: Грінь Д. С., 2016 г.
ISBN 978-966-930-121-5
Автор:
Мікробіологія харчових виробництв : навч. посіб.
Видавництво: Грінь Д. С., 2016 г.
ISBN 978-966-930-121-5
(UA) Книга
XIII> 66784
807416 Главный филиал
Мікробіологія харчових виробництв : навч. посіб. / Леонід Вікторович Капрельянц, Людмила Миколаївна Пилипенко, Антоніна Вікторівна Єгорова, Ярославна Борисівна Пауліна, Людмила Вікторівна Труфкаті.– Херсон : Грінь Д. С., 2016.– 476 с. : табл.
300 пр.– Містить бібліографію . – На укр. яз.
ISBN 978-966-930-121-5 : 55.00.
ББК Л80-14я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Мікробіологія – Підручники, посібники.
XIII> 66784
807416 Главный филиал
Мікробіологія харчових виробництв : навч. посіб. / Леонід Вікторович Капрельянц, Людмила Миколаївна Пилипенко, Антоніна Вікторівна Єгорова, Ярославна Борисівна Пауліна, Людмила Вікторівна Труфкаті.– Херсон : Грінь Д. С., 2016.– 476 с. : табл.
300 пр.– Містить бібліографію . – На укр. яз.
ISBN 978-966-930-121-5 : 55.00.
ББК Л80-14я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Мікробіологія – Підручники, посібники.