Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Архіпов, Віктор Віталійович - Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Архіпов, Віктор Віталійович - Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані
Книга
Автор: Архіпов, Віктор Віталійович
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навчальний посібник
Видавництво: Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-414-7
Автор: Архіпов, Віктор Віталійович
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навчальний посібник
Видавництво: Центр учбової літератури, 2018 г.
ISBN 978-617-673-414-7
(UA) Книга
III> 102646
838747 Главный филиал
Архіпов, Віктор Віталійович.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навчальний посібник / Віктор Віталійович Архіпов.– 3-тє вид.– Київ : Центр учбової літератури, 2018.– 381 с. – На укр. яз.
ISBN 978-617-673-414-7.
УДК 640.432(075.8)
-- 1. Ресторанне господарство – Підручники, посібники. 2. Ресторани – Управління – Підручники, посібники.
III> 102646
838747 Главный филиал
Архіпов, Віктор Віталійович.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навчальний посібник / Віктор Віталійович Архіпов.– 3-тє вид.– Київ : Центр учбової літератури, 2018.– 381 с. – На укр. яз.
ISBN 978-617-673-414-7.
УДК 640.432(075.8)
-- 1. Ресторанне господарство – Підручники, посібники. 2. Ресторани – Управління – Підручники, посібники.