Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій
Книга
Автор:
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-269-5
Автор:
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій : підручник
Видавництво: Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020 г.
ISBN 978-617-602-269-5
(UA) Книга
XIII> 69278
885678 Главный филиал
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій : підручник / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Лозова, Ольга Ігорівна Гирка, Марія Іванівна Філь, Марта-Марія Володимирівна Калимон; За ред. Іван Васильович Сирохман.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020.– 503 с. : іл., табл.
300 пр.– Містить бібліогр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-269-5.
УДК 663/664:[658.562:005.336.3]](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Якість – Підручники, посібники. 2. Харчове виробництво – Технології, інноваційні – Підручники, посібники. 3. Ресторанне господарство – Безпека, продовольча – Підручники, посібники.
XIII> 69278
885678 Главный филиал
Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій : підручник / Іван Васильович Сирохман, Тетяна Михайлівна Лозова, Ольга Ігорівна Гирка, Марія Іванівна Філь, Марта-Марія Володимирівна Калимон; За ред. Іван Васильович Сирохман.– Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020.– 503 с. : іл., табл.
300 пр.– Містить бібліогр. – На укр. яз.
ISBN 978-617-602-269-5.
УДК 663/664:[658.562:005.336.3]](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Якість – Підручники, посібники. 2. Харчове виробництво – Технології, інноваційні – Підручники, посібники. 3. Ресторанне господарство – Безпека, продовольча – Підручники, посібники.