Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Пректування харчових підприємств з основами САПР
Пректування харчових підприємств з основами САПР
Книга
Автор:
Пректування харчових підприємств з основами САПР : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберегання та переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Пректування харчових підприємств з основами САПР : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберегання та переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 43420
Главный филиал
Пректування харчових підприємств з основами САПР : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберегання та переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Олег Іванович Шаповаленко, Ганна Іванівна Скорікова, Тамара Володимирівна Корж, Тетяна Іванівна Янюк.– К. : НУХТ, 2002.– 12 с.
75 пр. – На укр. яз. : 0.60.
ББК Л82я73
-- 1. Зерно – Переробка.
B 43420
Главный филиал
Пректування харчових підприємств з основами САПР : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберегання та переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Олег Іванович Шаповаленко, Ганна Іванівна Скорікова, Тамара Володимирівна Корж, Тетяна Іванівна Янюк.– К. : НУХТ, 2002.– 12 с.
75 пр. – На укр. яз. : 0.60.
ББК Л82я73
-- 1. Зерно – Переробка.