Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Антонова Валерія Анатоліївна - Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства
Антонова Валерія Анатоліївна - Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства
(UA) Книга
III> 74953
665567 Главный филиал
Антонова, Валерія Анатоліївна.
Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства : навчальний посібник для студентів ВНЗів освіти I-II рівнів акредитації спец. 5.091711 "Технологія харчування" / Валерія Анатоліївна Антонова, Маргарита Анатоліївна Реутова, Олена Анатоліївна Стрілець, Любов Вікторівна Чухраєва; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського; Під заг. ред. Валерія Анатоліївна Антонова.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2008.– 320 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-385-084-9 : 16.00.
ББК У542.414
-- 1. Ресторанне господарство – Підручники, посібники.
III> 74953
665567 Главный филиал
Антонова, Валерія Анатоліївна.
Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства : навчальний посібник для студентів ВНЗів освіти I-II рівнів акредитації спец. 5.091711 "Технологія харчування" / Валерія Анатоліївна Антонова, Маргарита Анатоліївна Реутова, Олена Анатоліївна Стрілець, Любов Вікторівна Чухраєва; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського; Під заг. ред. Валерія Анатоліївна Антонова.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2008.– 320 с.
500 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-385-084-9 : 16.00.
ББК У542.414
-- 1. Ресторанне господарство – Підручники, посібники.