Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок-четвер – з 9.00 до 20.00, субота-неділя – з 10.00 до 18.00.
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Поиск :

  • Новые поступления
  • Простой поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)
  • Индексы УДК

Справка :

  • Как освоить поиск в ЭК

  • Примеры оформления бланка требования

  • Перечень научных специальностей

  • Сокращенная таблица УДК

Электронный каталог : Методи контролю харчових виробництв

Методи контролю харчових виробництв

Методи контролю харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор:
Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч.
Издательство: НУХТ, 2002 г.
ISBN отсутствует

Книга
XIII> 49343
566135 Главный филиал 566136 Главный филиал

Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч. / Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Тамара Панасівна Костенко, Н. В. Білоус; О. В. Грек; Уклад. Н. М. Ющенко.– К. : НУХТ, 2002.– 104 с. – На укр. яз. : 5.20.

ББК Л95я73

-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.



© www.odnb.odessa.ua 2012—2021