Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методи контролю харчових виробництв
Методи контролю харчових виробництв
Книга
Автор:
Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 49343
566135 Главный филиал 566136 Главный филиал
Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч. / Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Тамара Панасівна Костенко, Н. В. Білоус; О. В. Грек; Уклад. Н. М. Ющенко.– К. : НУХТ, 2002.– 104 с. – На укр. яз. : 5.20.
ББК Л95я73
-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.
XIII> 49343
566135 Главный филиал 566136 Главный филиал
Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч. / Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Тамара Панасівна Костенко, Н. В. Білоус; О. В. Грек; Уклад. Н. М. Ющенко.– К. : НУХТ, 2002.– 104 с. – На укр. яз. : 5.20.
ББК Л95я73
-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.