Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ящук Надія Олександрівна - Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання
Ящук Надія Олександрівна - Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання
Автореферат/Дисертація
Автор: Ящук Надія Олександрівна
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Ящук Надія Олександрівна
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 144123
Главный филиал
Ящук , Надія Олександрівна.
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Надія Олександрівна Ящук ; В.о. Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2009.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.
A 144123
Главный филиал
Ящук , Надія Олександрівна.
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Надія Олександрівна Ящук ; В.о. Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2009.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.