Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методи контролю харчових виробництв
Методи контролю харчових виробництв
Книга
Автор:
Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до вивч. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" ден. та заоч. форм навч. та технологічних спец. зі скороченим терміном навчання напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія"
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до вивч. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" ден. та заоч. форм навч. та технологічних спец. зі скороченим терміном навчання напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія"
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 43484
Главный филиал
Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до вивч. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" ден. та заоч. форм навч. та технологічних спец. зі скороченим терміном навчання напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Валентина Миколаївна Кошова, Анатолій Михайлович Куц; Відп. за вип. В. А. Домарецький.– К. : НУХТ, 2002.– 32 с.
300 пр. – На укр. яз. : 1.60.
ББК Л80-9я73
-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.
B 43484
Главный филиал
Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до вивч. контрольної роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" ден. та заоч. форм навч. та технологічних спец. зі скороченим терміном навчання напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Валентина Миколаївна Кошова, Анатолій Михайлович Куц; Відп. за вип. В. А. Домарецький.– К. : НУХТ, 2002.– 32 с.
300 пр. – На укр. яз. : 1.60.
ББК Л80-9я73
-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.