Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні рекомендації щодо інвентаризації зерна, продуктів його переробки та насіння олійних кул...
Методичні рекомендації щодо інвентаризації зерна, продуктів його переробки та насіння олійних кул...
Книга
Автор:
Методичні рекомендації щодо інвентаризації зерна, продуктів його переробки та насіння олійних кул...
Видавництво: Ін-т аграрної економіки, 2002 г.
ISBN 966-669-046-2
Автор:
Методичні рекомендації щодо інвентаризації зерна, продуктів його переробки та насіння олійних кул...
Видавництво: Ін-т аграрної економіки, 2002 г.
ISBN 966-669-046-2
(UA) Книга
XIII> 49621
567931 Главный филиал
Методичні рекомендації щодо інвентаризації зерна, продуктів його переробки та насіння олійних культур на хлібоприймальних, зернопереробних підприємствах і організаціях в Україні / В.о. Київ. ін-т хлібопродуктів; Уклад. Л. І. Лавріненко, Ю. Я. Лузан, В. Д. Лисак.– К. : Ін-т аграрної економіки, 2002.– 43 с.
250 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-669-046-2 : 2.20.
ББК Л82-4я73
-- 1. Харчова промисловість – Україна.
XIII> 49621
567931 Главный филиал
Методичні рекомендації щодо інвентаризації зерна, продуктів його переробки та насіння олійних культур на хлібоприймальних, зернопереробних підприємствах і організаціях в Україні / В.о. Київ. ін-т хлібопродуктів; Уклад. Л. І. Лавріненко, Ю. Я. Лузан, В. Д. Лисак.– К. : Ін-т аграрної економіки, 2002.– 43 с.
250 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-669-046-2 : 2.20.
ББК Л82-4я73
-- 1. Харчова промисловість – Україна.