Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Савчук Наталія Іванівна - Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом викор...
Савчук Наталія Іванівна - Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом викор...
Автореферат/Дисертація
Автор: Савчук Наталія Іванівна
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом викор... : Автореф. дис...канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Савчук Наталія Іванівна
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом викор... : Автореф. дис...канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 127548
Главный филиал
Савчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів : Автореф. дис...канд. техн. наук : 05.18.01 / Наталія Іванівна Савчук; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2002.– 20 с.
100пр . – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 127548
Главный филиал
Савчук, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології хліба з борошна зі зниженими хлібопекарськими властивостями шляхом використання поліпшувачів : Автореф. дис...канд. техн. наук : 05.18.01 / Наталія Іванівна Савчук; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2002.– 20 с.
100пр . – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.