Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та ...
Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та ...
Книга
Автор:
Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та ... : Метод. вказівки до викон. курс. та диплом. проектів для студ. спец. 6.091700 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та ... : Метод. вказівки до викон. курс. та диплом. проектів для студ. спец. 6.091700 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 43644
Главный филиал
Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та овочів. Фізико-хімічна та теплофізичні характеристики овочів, фруктів та ягід : Метод. вказівки до викон. курс. та диплом. проектів для студ. спец. 6.091700 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Віктор Семенович Бодров, Володимир Леонідович Зав'ялов, Іван Федорович Малежик.– К. : НУХТ, 2002.– 36 с.
150 пр. – На укр. яз. : 1.80.
ББК Л910я73
-- 1. Плоди – Зберігання. 2. Овочі – Зберігання.
B 43644
Главный филиал
Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та овочів. Фізико-хімічна та теплофізичні характеристики овочів, фруктів та ягід : Метод. вказівки до викон. курс. та диплом. проектів для студ. спец. 6.091700 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Віктор Семенович Бодров, Володимир Леонідович Зав'ялов, Іван Федорович Малежик.– К. : НУХТ, 2002.– 36 с.
150 пр. – На укр. яз. : 1.80.
ББК Л910я73
-- 1. Плоди – Зберігання. 2. Овочі – Зберігання.