Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Крамаренко Дмитро Павлович - Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія та обладнання виро...
Крамаренко Дмитро Павлович - Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія та обладнання виро...
Книга
Автор: Крамаренко Дмитро Павлович
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія та обладнання виро... : для студ. спец. 7.010104 "Проф. навч." профілю підготов. "Технологія харчової промисловості та орг. громад. харчування"
Видавництво: ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Крамаренко Дмитро Павлович
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія та обладнання виро... : для студ. спец. 7.010104 "Проф. навч." профілю підготов. "Технологія харчової промисловості та орг. громад. харчування"
Видавництво: ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 49347
658318 Главный филиал
Крамаренко, Дмитро Павлович.
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія та обладнання виробництва продуктів харчування" : для студ. спец. 7.010104 "Проф. навч." профілю підготов. "Технологія харчової промисловості та орг. громад. харчування" / Дмитро Павлович Крамаренко, Галина Василівна Своєволіна; В.о. Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка".– Луганськ : ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2010.– 22 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 12-14 . – На укр. яз. : 1.00.
ББК Л80я73-5
-- 1. Харчова промисловість – Методичні посібники.
B 49347
658318 Главный филиал
Крамаренко, Дмитро Павлович.
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія та обладнання виробництва продуктів харчування" : для студ. спец. 7.010104 "Проф. навч." профілю підготов. "Технологія харчової промисловості та орг. громад. харчування" / Дмитро Павлович Крамаренко, Галина Василівна Своєволіна; В.о. Держ. закл. "Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка".– Луганськ : ДЗ ЛНУ ім. Т. Шевченка, 2010.– 22 с.
100 пр.– Бібліогр.: с. 12-14 . – На укр. яз. : 1.00.
ББК Л80я73-5
-- 1. Харчова промисловість – Методичні посібники.