Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробног...
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробног...
(UA) Книга
B 48695
658594 Главный филиал
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробного походження" : для студ. усіх форм навч. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" / В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Уклад. Олена Олександрівна Любавіна, Анна Павлівна Бєлінська, Олена Миколаївна Півень.– Харків : НТУ "ХПІ", 2010.– 40 с.
50 пр.– Бібліогр. с. 40 . – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л871я73-5
-- 1. Бродіння та бродильне виробництво – Методичні посібники.
B 48695
658594 Главный филиал
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Технологія дріжджів та продуктів мікробного походження" : для студ. усіх форм навч. спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" / В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут"; Уклад. Олена Олександрівна Любавіна, Анна Павлівна Бєлінська, Олена Миколаївна Півень.– Харків : НТУ "ХПІ", 2010.– 40 с.
50 пр.– Бібліогр. с. 40 . – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л871я73-5
-- 1. Бродіння та бродильне виробництво – Методичні посібники.