Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мирось Віталій Васильович - Технологія виробництва продукції свинарства
Мирось Віталій Васильович - Технологія виробництва продукції свинарства
Книга
Автор: Мирось Віталій Васильович
Технологія виробництва продукції свинарства
Видавництво: ХНАУ, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Мирось Віталій Васильович
Технологія виробництва продукції свинарства
Видавництво: ХНАУ, 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XII> 17020
704948 Главный филиал
Мирось, Віталій Васильович.
Технологія виробництва продукції свинарства / Віталій Васильович Мирось, Веніамін Іванович Герасимов, Олена Веніамінівна Пронь, Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва; Ред. О. В. Васільєва.– Харків : ХНАУ, 2009.– 285 с.
1000 пр.– Бібліогр.: с. 278-282 . – На укр. яз. : 29.00.
ББК П9(4УКР)65я73
-- 1. Свинарство.
XII> 17020
704948 Главный филиал
Мирось, Віталій Васильович.
Технологія виробництва продукції свинарства / Віталій Васильович Мирось, Веніамін Іванович Герасимов, Олена Веніамінівна Пронь, Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва; Ред. О. В. Васільєва.– Харків : ХНАУ, 2009.– 285 с.
1000 пр.– Бібліогр.: с. 278-282 . – На укр. яз. : 29.00.
ББК П9(4УКР)65я73
-- 1. Свинарство.