Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Яценко Володимир Миколайович - Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Яценко Володимир Миколайович - Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Автореферат/Дисертація
Автор: Яценко Володимир Миколайович
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Яценко Володимир Миколайович
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 127989
Главный филиал
Яценко, Володимир Миколайович.
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.01 / Володимир Миколайович Яценко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : НУХТ, 2002.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 127989
Главный филиал
Яценко, Володимир Миколайович.
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.01 / Володимир Миколайович Яценко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : НУХТ, 2002.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.