Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Книга
Автор:
Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 г.
ISBN 978-966-629-532-6
Автор:
Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 г.
ISBN 978-966-629-532-6
(UA) Книга
XIII> 60200
726400 Главный филиал
Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія / Анатолій Антонович Мазаракі, Михайло Іванович Пересічний, Михайло Федорович Кравченко, Петро Олександрович Карпенко, Світлана Михайлівна Пересічна; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. Михайло Іванович Пересічний.– 2-ге вид, доп. та переробл.– К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012.– 1015 с.
500 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-532-6 : 50.00.
ББК Л996.5
-- 1. Продукти, харчові – Технологія виробництва.
XIII> 60200
726400 Главный филиал
Технологія харчових продуктів функціонального призначення : монографія / Анатолій Антонович Мазаракі, Михайло Іванович Пересічний, Михайло Федорович Кравченко, Петро Олександрович Карпенко, Світлана Михайлівна Пересічна; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т; За ред. Михайло Іванович Пересічний.– 2-ге вид, доп. та переробл.– К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012.– 1015 с.
500 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-629-532-6 : 50.00.
ББК Л996.5
-- 1. Продукти, харчові – Технологія виробництва.