Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шульга, Оксана Сергіївна - Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності
Шульга, Оксана Сергіївна - Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності
Автореферат/Дисертація
Автор: Шульга, Оксана Сергіївна
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Шульга, Оксана Сергіївна
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 182095
Главный филиал
Шульга, Оксана Сергіївна.
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Оксана Сергіївна Шульга; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2009.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.
A 182095
Главный филиал
Шульга, Оксана Сергіївна.
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищеної харчової цінності : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Оксана Сергіївна Шульга; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2009.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.