Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Чудік Юлія Вікторівна - Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
Чудік Юлія Вікторівна - Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
Автореферат/Дисертація
Автор: Чудік Юлія Вікторівна
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Чудік Юлія Вікторівна
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 128603
Главный филиал
Чудік, Юлія Вікторівна.
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.01 / Юлія Вікторівна Чудік; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : ХДАТОХ, 2002.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 128603
Главный филиал
Чудік, Юлія Вікторівна.
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.01 / Юлія Вікторівна Чудік; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : ХДАТОХ, 2002.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.