Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Захарченко, Тетяна Миколаївна - Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної під...
Захарченко, Тетяна Миколаївна - Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної під...
Автореферат/Дисертація
Автор: Захарченко, Тетяна Миколаївна
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підго... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Захарченко, Тетяна Миколаївна
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підго... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 182111
Главный филиал
Захарченко, Тетяна Миколаївна.
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підготовки екстрагента : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Тетяна Миколаївна Захарченко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2009.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 182111
Главный филиал
Захарченко, Тетяна Миколаївна.
Інтенсифікація процесу екстрагування сахарози із бурякової стружки шляхом електромембранної підготовки екстрагента : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Тетяна Миколаївна Захарченко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2009.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.