Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гігієна харчування з основами нутриціології
Гігієна харчування з основами нутриціології
Книга
Автор:
Гігієна харчування з основами нутриціології : завдання та метод. вказівки до лаб.-практ. робіт, теми рефератів, питання для контролю знань студ. напрямів підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" та 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
Автор:
Гігієна харчування з основами нутриціології : завдання та метод. вказівки до лаб.-практ. робіт, теми рефератів, питання для контролю знань студ. напрямів підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" та 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
IX> 20962
726615 Главный филиал
Гігієна харчування з основами нутриціології : завдання та метод. вказівки до лаб.-практ. робіт, теми рефератів, питання для контролю знань студ. напрямів підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" та 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. Л. І. Решетило; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012.– 85 с. : табл.
100 пр. – На укр. яз. : 5.00.
ББК Р123.02я73
ББК Р123.031я73-5
-- 1. Харчування – Гігієна – Методичні посібники. 2. Нутриціологія – Методичні посібники.
IX> 20962
726615 Главный филиал
Гігієна харчування з основами нутриціології : завдання та метод. вказівки до лаб.-практ. робіт, теми рефератів, питання для контролю знань студ. напрямів підготов. 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" та 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. Л. І. Решетило; Відп. за вип. І. В. Сирохман.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2012.– 85 с. : табл.
100 пр. – На укр. яз. : 5.00.
ББК Р123.02я73
ББК Р123.031я73-5
-- 1. Харчування – Гігієна – Методичні посібники. 2. Нутриціологія – Методичні посібники.