Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : .
.
(UA) Многотомник
Методи контролю харчових виробництв : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" денної та заочної форми навчання.– К. : НУХТ . – На укр. яз.
(UA) Книга
B 43446
Главный филиал
Ч. 2 : . / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Василь Миколайович Пасічний, Олексій Олексійович Буша.– 2002.– 14 с.
100 пр. – На укр. яз. : 0.70.
ББК Л92я73
-- 1. М'ясо – Переробка.
Методи контролю харчових виробництв : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" денної та заочної форми навчання.– К. : НУХТ . – На укр. яз.
(UA) Книга
B 43446
Главный филиал
Ч. 2 : . / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Василь Миколайович Пасічний, Олексій Олексійович Буша.– 2002.– 14 с.
100 пр. – На укр. яз. : 0.70.
ББК Л92я73
-- 1. М'ясо – Переробка.