Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : .
.
(UA) Многотомник
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання.– К. : НУХТ . – На укр. яз.
(UA) Книга
B 43433
Главный филиал
Ч. 1 : . / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Галина Євгенівна Поліщук.– 2002.– 28 с.
100 пр. – На укр. яз. : 1.40.
ББК Л80я73
-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.
Теоретичні основи технології харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання практичичних занять для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання.– К. : НУХТ . – На укр. яз.
(UA) Книга
B 43433
Главный филиал
Ч. 1 : . / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Галина Євгенівна Поліщук.– 2002.– 28 с.
100 пр. – На укр. яз. : 1.40.
ББК Л80я73
-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.