Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методичні положення і норми продуктивності на виробництво олії, маргарину та аналогічних харчових...
Методичні положення і норми продуктивності на виробництво олії, маргарину та аналогічних харчових...
Книга
Автор:
Методичні положення і норми продуктивності на виробництво олії, маргарину та аналогічних харчових...
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012 г.
ISBN 978-617-613-010-9
Автор:
Методичні положення і норми продуктивності на виробництво олії, маргарину та аналогічних харчових...
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012 г.
ISBN 978-617-613-010-9
(UA) Книга
III> 86638
737487 Главный филиал
Методичні положення і норми продуктивності на виробництво олії, маргарину та аналогічних харчових жирів / Іван Микитович Демчак, Валентина Олександрівна Завалевська, Тетяна Дем'янівна Іщенко, Алла Леонідівна Солошонок, О.І. Куць; В.о. М-во аграр. політики та продовольства України, Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу, Запоріз. НДЦ продукт. агропром. комплексу.– Харків : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012.– 331 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
750 пр.– Бібліогр.: с. 331 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-010-9 : 17.00.
ББК У9(4УКР)530.675.19-35
-- 1. Олійна промисловість – Виробництво – Норми. 2. Жирове виробництво – Норми.
III> 86638
737487 Главный филиал
Методичні положення і норми продуктивності на виробництво олії, маргарину та аналогічних харчових жирів / Іван Микитович Демчак, Валентина Олександрівна Завалевська, Тетяна Дем'янівна Іщенко, Алла Леонідівна Солошонок, О.І. Куць; В.о. М-во аграр. політики та продовольства України, Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу, Запоріз. НДЦ продукт. агропром. комплексу.– Харків : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2012.– 331 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
750 пр.– Бібліогр.: с. 331 . – На укр. яз.
ISBN 978-617-613-010-9 : 17.00.
ББК У9(4УКР)530.675.19-35
-- 1. Олійна промисловість – Виробництво – Норми. 2. Жирове виробництво – Норми.