Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Актуальні проблеми галузі
Актуальні проблеми галузі
(UA) Книга
B 43445
Главный филиал
Актуальні проблеми галузі : Методичні вказівки до виконання курсового проекту з технології консервування для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заочної форм навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Іван Федорович Малежик, Марія Михайлівна Жеплінська, Віталій Володимирович Шутюк.– К. : НУХТ, 2002.– 12 с.
70 пр. – На укр. яз. : 0.60.
ББК Л91я73
-- 1. Плоди – Зберігання. 2. Овочі – Зберігання.
B 43445
Главный филиал
Актуальні проблеми галузі : Методичні вказівки до виконання курсового проекту з технології консервування для студентів спеціальності 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" денної та заочної форм навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Іван Федорович Малежик, Марія Михайлівна Жеплінська, Віталій Володимирович Шутюк.– К. : НУХТ, 2002.– 12 с.
70 пр. – На укр. яз. : 0.60.
ББК Л91я73
-- 1. Плоди – Зберігання. 2. Овочі – Зберігання.