Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методи підвищення ефективності роботи обладнання харчових виробництв
Методи підвищення ефективності роботи обладнання харчових виробництв
Книга
Автор:
Методи підвищення ефективності роботи обладнання харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни і виконання індивідуального завдання для студентів спеціальності 8.090200 "Обладнання харчових та переробних виробництв" денної форми навчання
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методи підвищення ефективності роботи обладнання харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни і виконання індивідуального завдання для студентів спеціальності 8.090200 "Обладнання харчових та переробних виробництв" денної форми навчання
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 43453
Главный филиал
Методи підвищення ефективності роботи обладнання харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни і виконання індивідуального завдання для студентів спеціальності 8.090200 "Обладнання харчових та переробних виробництв" денної форми навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Олексій Тимофійович Лісовенко.– К. : НУХТ, 2002.– 12 с.
120 пр. – На укр. яз. : 0.60.
ББК Л80-4я73
-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.
B 43453
Главный филиал
Методи підвищення ефективності роботи обладнання харчових виробництв : Методичні вказівки до вивчення дисципліни і виконання індивідуального завдання для студентів спеціальності 8.090200 "Обладнання харчових та переробних виробництв" денної форми навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Олексій Тимофійович Лісовенко.– К. : НУХТ, 2002.– 12 с.
120 пр. – На укр. яз. : 0.60.
ББК Л80-4я73
-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.