Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Основи фізіології і гігієни харчування
Основи фізіології і гігієни харчування
(UA) Книга
B 43436
Главный филиал
Основи фізіології і гігієни харчування : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студентів технологічних спеціальностей денної та заочної форм навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Лідія Олексіївна Федоренченко, Галина Олександрівна Сімахіна, Надія Павлівна Івчук.– К. : НУХТ, 2002.– 20 с.
680 пр. – На укр. яз. : 1.00.
ББК Л817я73
-- 1. Харчування – Гігієна – Методичні посібники. 2. Фізіологія – Методичні посібники.
B 43436
Главный филиал
Основи фізіології і гігієни харчування : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання розрахункової і контрольної робіт для студентів технологічних спеціальностей денної та заочної форм навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Лідія Олексіївна Федоренченко, Галина Олександрівна Сімахіна, Надія Павлівна Івчук.– К. : НУХТ, 2002.– 20 с.
680 пр. – На укр. яз. : 1.00.
ББК Л817я73
-- 1. Харчування – Гігієна – Методичні посібники. 2. Фізіологія – Методичні посібники.