Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кравченко, Олена Іванівна - Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці
Кравченко, Олена Іванівна - Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці
Автореферат/Дисертація
Автор: Кравченко, Олена Іванівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Кравченко, Олена Іванівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 193707
Главный филиал
Кравченко, Олена Іванівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Олена Іванівна Кравченко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 22 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 193707
Главный филиал
Кравченко, Олена Іванівна.
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Олена Іванівна Кравченко, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 22 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.