Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бібік, Дмитро Віталійович - Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві
Бібік, Дмитро Віталійович - Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві
Автореферат/Дисертація
Автор: Бібік, Дмитро Віталійович
Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Бібік, Дмитро Віталійович
Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 180891
Главный филиал
Бібік, Дмитро Віталійович.
Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дмитро Віталійович Бібік; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2009.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 180891
Главный филиал
Бібік, Дмитро Віталійович.
Розроблення способів очищення сиропу, жовтого цукру та його клеровок у бурякоцукровому виробництві : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дмитро Віталійович Бібік; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2009.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.