Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Проценко Лідія Василівна - Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів
Проценко Лідія Василівна - Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів
Автореферат/Дисертація
Автор: Проценко Лідія Василівна
Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Проценко Лідія Василівна
Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів : Автореф. дис. канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 129635
Главный филиал
Проценко, Лідія Василівна.
Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.07 / Лідія Василівна Проценко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2002.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів бродіння.
A 129635
Главный филиал
Проценко, Лідія Василівна.
Удосконалення технології пива з використанням хмелю нових сортів : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.07 / Лідія Василівна Проценко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2002.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів бродіння.