Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Карпик, Галина Вікторівна - Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
Карпик, Галина Вікторівна - Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
Автореферат/Дисертація
Автор: Карпик, Галина Вікторівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Карпик, Галина Вікторівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 204438
Главный филиал
Карпик, Галина Вікторівна.
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Галина Вікторівна Карпик, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.
A 204438
Главный филиал
Карпик, Галина Вікторівна.
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.01 / Галина Вікторівна Карпик, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів.