Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Дугіна, Катерина Валентинівна - Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності
Дугіна, Катерина Валентинівна - Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності
Автореферат/Дисертація
Автор: Дугіна, Катерина Валентинівна
Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Дугіна, Катерина Валентинівна
Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 204439
Главный филиал
Дугіна, Катерина Валентинівна.
Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.02 / Катерина Валентинівна Дугіна, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.
A 204439
Главный филиал
Дугіна, Катерина Валентинівна.
Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.02 / Катерина Валентинівна Дугіна, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2014.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур.