Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Харчові технології
Харчові технології
(UA) Книга
B 43558
Главный филиал
Харчові технології : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Іван Федорович Малежик, Марія Михайлівна Жеплінська, Людмила Олексіївна Косоголова, Наталія Анатоліївна Жестерєва.– К. : НУХТ, 2003.– 64 с.
50 пр. – На укр. яз. : 3.20.
ББК Л91я73
-- 1. Харчова промисловість – Методичні посібники. 2. Харчове виробництво – Методичні посібники.
B 43558
Главный филиал
Харчові технології : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Іван Федорович Малежик, Марія Михайлівна Жеплінська, Людмила Олексіївна Косоголова, Наталія Анатоліївна Жестерєва.– К. : НУХТ, 2003.– 64 с.
50 пр. – На укр. яз. : 3.20.
ББК Л91я73
-- 1. Харчова промисловість – Методичні посібники. 2. Харчове виробництво – Методичні посібники.