Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів
Книга
Автор:
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0
Автор:
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: ЧНУ, 2015 г.
ISBN 978-966-423-303-0
(UA) Книга
XIII> 65611
785475 Главный филиал
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. / Роман Петрович Влодарчик, Ігор Михайлович Кобаса, Марія Михайлівна Воробець, Ірина Володимирівна Кондратьєва, Анастасія Валеріївна Сачко, Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича.– Чернівці : ЧНУ, 2015.– 336 с.
100 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-966-423-303-0 : 35.00.
ББК Л80-9я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Аналіз, хімічний – Підручники, посібники.
XIII> 65611
785475 Главный филиал
Забезпечення та хімічний контроль якості харчових продуктів : навч. посіб. / Роман Петрович Влодарчик, Ігор Михайлович Кобаса, Марія Михайлівна Воробець, Ірина Володимирівна Кондратьєва, Анастасія Валеріївна Сачко, Чернів. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича.– Чернівці : ЧНУ, 2015.– 336 с.
100 пр. – На укр. яз.
ISBN 978-966-423-303-0 : 35.00.
ББК Л80-9я73-1
-- 1. Продукти, харчові – Аналіз, хімічний – Підручники, посібники.